Home Hoogbegaafd Herkenning Testen HB thuis Sociaal leven HB op school Probleemkinderen? Adresboek FAQ Goed voor een glimlach Literatuur
Home
Home
Wie en Waarom
Nieuw op de site
Contact
Uw mening over de site
Links
Wegwijs op de site
Zoekpagina
Verantwoordelijkheid
 
 
 
 
 
Wegwijs op deze website

Voorlopig gaat het navigeren als volgt:

  • Hoofdmenu: Klik op de hoofdmenu items (bovenste rij knoppen bovenaan het venster) om inleidende teksten over een onderwerp te lezen (Home-Hoogbegaafd-Herkenning...Literatuur)
  • Submenu's: Zweef over diezelfde hoofdmenu's, om de onderverdelingen te zien verschijnen op een tweede menu-lijn. Het beste gaat u dan direct met de muisaanwijzer omlaag. De hoover-menu's blijven even zichtbaar en u kunt erop klikken om de betreffende pagina's te bereiken (let erop niet over een ander hoofdmenu te zweven, of het hoovermenu van het aangewezen item verschijnt). We beseffen dat dit niet handig werkt, dus dit wordt gewijzigd in de toekomst.
  • Voor sommige hoofditems, hebben we de onderverdelingen links herhaald, als voorlopige oplossing om de bereikbaarheid van de pagina's te bevorderen. Bij andere pagina's is er nog een derde onderverdeling, die vindt u in het klikmenu links op het scherm.

 

Nieuws pagina:

  • In de nieuws pagina kunt u telkens een overzicht vinden van de gewijzigde en nieuwe pagina's, volgens datum.
  • Later wordt de site nog voorzien van een zoekfunctie
Zoekt u iets? Onder het Home menu staat er een "zoekpagina". Google gaat met u op zoek binnen en buiten onze site.

© www.hoogbegaafdvlaanderen.be | Email : info@hoogbegaafdvlaanderen.be